Ny påmeldingsfrist: tirsdag 25. mars

Rennleder Stig Solbakken.

Rennleder Stig Solbakken.

Arrangementskomitéen for årets Seppalaløp har besluttet å forlenge påmeldingsfristen enda noen dager.

NY PÅMELDINGSFRIST: tirsdag 25. mars kl. 23.59

– I løpet av de siste dagene har vi sett at det stadig kommer nye påmeldinger, noe som tyder på at mange venter så lenge som mulig før de tar en beslutning om å delta i løpet, sier løpsleder Stig Solbakken.

Fredag 21. mars var det registrert omlag 40 påmeldte i de ulike klassene.

– Vi har kommet til at vi som arrangør ikke har noen problemer med å flytte påmeldingsfristen tettere inn mot løpet. Forhåpentligvis bidrar dette til at vi får inn enda flere påmeldinger i løpet av de neste dagene.

– Samtidig har vi også bestemt oss for å kutte ut ekstragebyret for de som melder seg på etter at fristen går ut. På et tidspunkt må vi selvfølgelig sette strek for nye påmeldinger, men enn så lenge ønsker vi å gjøre det vi kan for å få flest mulig til å registrere seg, sier Stig.

Han har sjøl vært på tur med hundespann i løypetraséen en av de siste dagene, og rapporterer om rikelig med snø og gode forhold i fjellet. Se noen av bildene hans nedenfor.

Les mer om hvordan du melder deg på Seppalaløpet.

Foto_Solbakken1 Foto_Solbakken2 Foto_Solbakken3 Foto_Solbakken4