Fine forhold i fjellet

Forholdene i høgfjellet minner om det du ser på dette bildet. (Foto: Ola Husom)

Forholdene i høgfjellet minner om det du ser på dette bildet. (Foto: Ola Husom)

Det meldes om stort sett fine snøforhold i fjellet langs den planlagte Seppala-traséen mellom Grimsbu og sjekkpunktet i Markbulia. På tross av mye vind og en periode med mildvær ser det ut til at sporet har stått seg bra takket være en solid såle der hundrevis av hundespann har gått gjennom hele vinteren.

Arrangøren av løpet, Folldal Trekkhundklubb, evaluerer snøforhold og værmeldinger fortløpende. Dersom det ikke blir dramatiske værforandringer ligger alt an til at årets Seppalaløp går som planlagt lørdag 29. – søndag 30. mars.

Påmeldingsfristen er som tidligere kunngjort utsatt til 21. mars. Les mer om påmelding til løpet.

Ola Brennodden Sunde i fint driv over Slettfjellet mellom Markbulia og Grimsbu. (Foto: Ola Husom)

Ola Brennodden Sunde i fint driv over Slettfjellet mellom Markbulia og Grimsbu. (Foto: Ola Husom)