Klassevinnerne i Seppalaløpet 2014

Klassevinnere i Seppalaløpet 2014: Børge Sagstad, Stein Grøndalen, Gørild Thue, Eira Aaseby, Kristin Aasheim, Solveig Aaseby og Fredrik Westlie. Vinneren av 1-spann menn, Jørgen Mæland, hadde allerede reist hjem da bildet ble tatt.

Klassevinnere i Seppalaløpet 2014: Børge Sagstad, Stein Grøndalen, Gørild Thue, Eira Aaseby, Kristin Aasheim, Solveig Aaseby og Fredrik Westlie. Vinneren av 1-spann menn, Jørgen Mæland, hadde allerede reist hjem da bildet ble tatt.

Den endelige resultatlista fra årets Seppalaløp lar vente på seg på grunn av tekniske komplikasjoner. Tidtakingssjef Siri Barfod sitter i bilen på veg hjem, og før hun får nettilgang ber vi alle smøre seg med tålmodighet…

Men premieutdelingen er forlengst unnagjort, og Knut Arne Holthe, president i Norges Hundekjørerforbund, sammen med Stig Solbakken, rennleder og leder i Folldal Trekkhundklubb, sørget for at alle fikk de premiene de fortjente i samsvar med klasseinndeling og statutter for løpet.

To deltakere ble spesielt trukket fram under premieseremonien:

Turid Næss kjørte sitt trettiende Seppaløp nå i helga og er dermed den kvinnen som har kjørt løpet flest ganger. Og i følge henne selv er det ikke utelukket at hun stiller til start flere ganger i åra som kommer.

Christen Smidt hadde hele 41 Seppalaløp bak seg fra før, og fullførte i fin stil også i helga.

Vi gratulerer veteranene spesielt!

Her er de åtte klassevinnerne:

  • Miniseppala: Eira Aaseby, Nittedal HK
  • 1-spann kvinner: Solveig Aaseby, Nittedal HK
  • 1-spann menn: Jørgen Mæland, Bærum Hundekjørerklubb
  • 2 spann begge kjønn: Stein Grøndalen, Asker Trekkhundklubb
  • Flerspann begge kjønn: Fredrik Westlie, Oslomarka TK
  • 4-spann slede: Gørild Thue, Bærum Hundekjørerklubb
  • 6-spann slede: Kristin Aasheim, Femund Trekkhundklubb
  • 8-spann slede: Børge Sagstad, Drammen THK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.