Mini-Seppala – framtidas håp

Mini-Seppala-deltakerne fikk sine premier av president Knut Arne Holthe. F.v.: Eugenie Gullowsen, Thea Bjørnbakken, Julie Thue Holthe, Eira Aaseby, Naina Innauen, Amely Lou Innauen, og Julie Boysen Hillestad.

Mini-Seppala-deltakerne fikk sine premier av president Knut Arne Holthe. F.v.: Eugenie Gullowsen, Thea Bjørnbakken, Julie Thue Holthe, Eira Aaseby, Naina Innauen, Amely Lou Innauen, og Julie Boysen Hillestad.

– Dette er den neste generasjonen hundekjørere, vårt håp for framtida, sa presidenten i Norges Hundekjørerforbund Knut Arne Holthe.

Da hadde han nettopp overrakt premier til sju unge hundekjørere, alle sammen jenter. Totalt åtte stilte til start i Mini-Seppala, sju av dem av dem fullførte altså løpet. To stilte utenfor konkurranse ettersom de var for unge til at tidtakerne hadde lov til å ta dem med i sine tabeller…

Vinneren av årets Mini-Seppala ble Eira Aaseby fra Nittedal HK. Hun kjørte styggfort begge dager, men hadde ikke veldig mange minutter kortere kjøretid totalt over to dager enn de andre talentfulle ungdommene. Se tabellen nedenfor:

Mini-Seppala’erne kjørte en litt kortere variant av løypa til de øvrige klassene. Første dag var distansen 12 kilometer, dag 2 var distansen rundt 25 kilometer. Og den bratte nedkjøringen til Grimsbu var akkurat like bratt og krevende for de yngste som for veteranene, uten at det lot til å ha skremt noen av de unge og håpefulle…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.