Plan B: Venabygdsfjellet

Venabygdsfjellet. Foto: Einar Tvete

Venabygdsfjellet. Foto: Einar Tvete

Snøforholdene i Folldalsfjella har vært og er fortsatt ikke veldig gode med tanke på årets utgave av Seppalaløpet. Folldal Trekkhundklubb har i det lengste hatt et håp om at forholdene skulle bedre seg, men etterhvert som løpshelga nærmer seg har vi begynt å arbeide med en plan B.

Venabygdsfjellet peker seg ut som det nærmeste alternativet dersom vi ikke klarer å få til gode nok løyper i Folldal. På Venabygdsfjellet meldes det om rikelige snømengder, og vi har fått positive signaler fra reiselivsaktører i området med tanke på oppkjøring av løyper og tilrettelegging av villmarkssjekkpunkt.

Vi tar en endelig avgjørelse om hvorvidt løpet skal flyttes førstkommende torsdag, 5/3. Så snart avgjørelsen er tatt vil den bli kunngjort her på nettsiden, og på løpets Facebook-side.
Løpsinnbydelse vil bli utsendt så snart vi vet hvor løpet blir arrangert.Nærmere beskrivelse av løypetrasé og annen nødvendig informasjon vil bli publisert her på nettsiden så snart som mulig.