Løypekart og løypeprofil

Trolloypa

Søndag hadde Folldal Trekkhundklubb planleggingsmøte med vertskapet på Spidsbergseter. Det ble på alle måter en oppløftende begivenhet som gjør at vi nå føler oss trygge på at årets Seppalaløp bør bli en suksess!

Snøforholdene på Venabygdsfjellet må nærmest beskrives som paradisiske i forhold til det vi har opplevd i Folldalsfjella denne vinteren. Her er det hvite vidder og dyp snø så langt øyet rekker!

På møtet gjennomgikk vi blant annet løypetraséen. Løpet starter fra Spidsbergseter og gjør en 15 kilometers runde i fjellområdene nord for Fv27, deretter krysses fylkesvegen før løypa fortsetter 15 kilometer sørover mot sjekkpunktet ved elven Remma.

Se løypekart og løypeprofil.

Når det gjelder løypekvaliteten, så har vi grunn til å tro at den blir den aller beste. Løypa vil i alle hovedsak følge eksisterende skiløyper, blant annet den velkjente Trolløypa.

Sjekkpunktet blir liggende nær elva, der deltakerne kan hente vann til seg sjøl og hundene. Dette blir et ekte villmarkssjekkpunkt, helt uten vegforbindelse med omverdenen. Ingen bygninger, ingen tilgang til elektrisitet. Alle, både deltakere og arrangører, overnatter i telt eller lavvoer.

Se oppdatert påmeldingsinfo og program.