Resultatlista er klar

Fem glade klassevinnere etter premieutdelingen på Spidsbergseter: Kristin Aasheim (slede 6-spann), Terje Svendsrud (slede 8-spann), Julie Thue Holthe (2-spann), Trond Are Hoel (1-spann menn), Gørild Thue Holthe (slede 4-spann), Eskild Knag (flerspann), Cathrine Spigseth (1-spann kvinner). Foto: Kjetil Svanemyr.

Fem glade klassevinnere etter premieutdelingen på Spidsbergseter: Kristin Aasheim (slede 6-spann), Terje Svendsrud (slede 8-spann), Julie Thue Holthe (2-spann), Trond Are Hoel (1-spann menn), Gørild Thue Holthe (slede 4-spann), Eskild Knag (flerspann), Cathrine Spigseth (1-spann kvinner). Foto: Kjetil Svanemyr.

Resultatlista fra Seppalaløpet 2015 er omsider klar. Det tok sin tid å få lista klar for publisering på nettet etter at laptopen til web-ansvarlig tok kvelden da vi prøvde å starte den opp i 15 minusgrader på sjekkpunktet i Remmadalen på Venabygdsfjellet lørdag kveld.

Resultatlista finner du under Resultatservice.