Seppalaløpet 2016

Trond Are Hoel og Ace i fint driv under Seppala 2015 (Foto: Lotte F.Fladeby)

Trond Are Hoel og Ace i fint driv under Seppala 2015 (Foto: Lotte F.Fladeby)

Da begynner vi snart å telle ned til årets Seppala som skal gå 13-14 februar fra Haug i Bærum. Det er Bærum Hundekjørerklubb (BHK) som er blitt anmodet av Norges Hundekjører Forbund (NHF) om å arrangere Seppalaløpet og MiniSeppala. Dette blir 30 gangen BHK arrangerer løpet.

Selve løpet starter på jordene ved Haug Skole i Bærum og følger traseen via Løvlia opp til overnatting på Løvliaflakene. Etter overnatting til søndag, retunerer ekvipasjene til utgangspunktet via sløyfe rundt Storflåtan. Løypetraseen kan sees HER! MiniSepala starter i år fra Damtjern og går første dag til Løvlia med retur til Haug dag 2. Blir det gode nok snøforhold vil vi arrangere løpet slik som planlagt, men nok snø er og blir en forutsetning. Enkelte avvik fra traseen kan forekomme, beroende på «lokale forhold» eller spesielle hensyn. Det vil være Skiforeningen som har fått  tildelt ansvar for preparering av selve løypetraseen.

Om noen ønsker å hjelpe til frivillig slik at løpet skal bli arrangert på best mulig måte er det bare å ta kontakt med Anne Gry Spigseth: ingar.spigseth@vikenfiber.no . Vi har mange ulike hyggelige oppgaver til deg :)

Siden her vil bli gjevnlig oppdatert, så det er bare å følge med! Vi i BHK gleder oss masse til å arrangere årets Seppala!