Seppala blir flyttet

Kristoffer G.Olsen i fint driv

Kristoffer G.Olsen i fint driv

Dessverre ser vi oss nødt til å flytte Seppala fra de tradisjonelle løypene til nye fantastiske løyper på Veldre Sag. Pga snøforhold, da det er for lite nå og med mildværet som er meldt, ser vi oss nødt til å planlegge flytting. BHK’s renn komite  bestemte på møte at det blir flytting til Veldre Sag, Brumundal. Her er det fine forhold, og det planlegges en runde på mellom 35 og 40 km som kjøres begge dager. Distanse for miniseppala er 10km lørdag og 15 km  søndag. For bedre vei beskrivelse titt på den nye invitasjonen HER!

Start og innkomst vil være på skistadion på Veldre Sag. Lagledermøte/kjøremøte starter 11.30 på kafeterian på Veldre Sag. Miniseppala vil ha samme startsted som Seppala. Vi håper alle fremdeles har mulighet til å stille til start.