Har du satt deg inn i reglementet?

Foto: Lotte F.Fladeby

Tingeling, Odin og Sylvester får godt med stell under fjordårets Seppala. Foto: Lotte F. Fladeby

Det finnes regler og lover for alt, selv for oss hundekjørere. Vi skal oppføre oss mot andre, vi skal stelle godt med hundene og vi skal ta vare på hverandre. Vi har derfor regler som gjelder før, under og etter konkurranse. Reglene gjelder for alle og for hvert eneste terminfestet løp. Vi kan derfor anbefale dere alle og sette dere inn i reglene, uansett løp du skal delta i. Dette for å bevare kjøre sikkerheten for deg, de andre og spesielt for hunden(e) din(e). Her kan du også finne ut hva du som utøver har krav på ved en konkurranse og evt dine rettigheter om det er noe du synes er feil. Ta en titt her!

For Mini Seppala og Seppala er det også regler, og de er å finne her (til opplysning er disse reglene hentet fra det gamle reglementet. Det jobbes med å oppdatere dette, i nye kvalitetssikringsrutiner fra sentralt hold)! Seppalareglementet